Rack.ro - VPS, hosting, domenii
wefdref Contul meu Download Contact
 
Servere Virtuale Private (VPS), pachete de gazduire, inregistrare domenii, software pentru administrarea serverelor
4PSA VoipNow
4PSA Server Controller
4PSA DNS Manager
Parallels Plesk Panel
Aplicatii pentru Plesk
Virtuozzo
SiteBuilder
Software pentru servere

Administrare de servere


Comunicatii VoIP

Administrare de domenii InternetDezvoltare de site-uri web
Datorita vitezei de dezvoltare si îmbunatatirii continue care caracterizeaza în acest moment industria IT, companiile prezente pe aceasta piata încearca sa îsi minimizeze costurile pentru a-si îmbunatati rata de profitabilitate. Pentru firmele care ofera servicii de gazduire sau care administreaza servere web costurile mai mici se obtin prin automatizare. Pentru a veni în întampinarea cerintelor clientilor nostri, RACK ofera solutii software complete pentru administrarea si automatizarea serverelor web. Aceste produse sunt realizate de catre Parallels si Rack-Soft, liderii acestui segment de piata.

Primul Control Panel VoIP pentru ISP-uri si furnizorii de servicii de gazduire web
Va prezentam 4PSA VoipNow, cea mai recenta solutie dezvoltata de compania Rack-Soft pentru furnizorii de Internet si servicii de gazduire web. Mai multe detalii

Solutii software Parallels
Cu ajutorul produselor realizate de catre Parallels, companiile care ofera servicii de gazduire si administratorii de sistem pot automatiza procesul de management al serverelor web. PC HARDWARE este integrator si dezvoltator Parallels în România. Va punem la dispozitie suita de produse Plesk, Virtuozzo si SiteBuilder.

Solutii software Rack-Soft
Solutiile software realizate de Rack-Soft ofera un plus de performanta, scalabilitate si valoarea adaugata serviciilor de gazduire si administrare de servere web. Produsele 4PSA îmbunatatesc disponibilitatea serverului, protejeaza împotriva abuzurilor generate de utilizarea e-mailului, asigura continuitatea informatiilor prin backup-uri de date si usureaza managementul masinii.

Cele 12 aplicatii software 4PSA realizate pentru Plesk ofera numeroase caracteristici care ajuta atât administratorii cât si clientii care îsi gazduiesc site-urile pe serverele Plesk.Stiri recente
Foloseste codul de reducere RACK: 'maiputintva'
Venim in sprijinul tau si iti oferim un cod de ... (01-Jul-2010)


Mai multe stiri


Contact:
Telefon: (+40) 21 3130078
Email: info at rack.ro
Despre companie   |   FAQ   |   Presa   |   Termeni si conditii © 2005-2011 PC HARDWARE srl
Using VoipNow, the world leading cloud Unified Communications solution from 4PSA.